Техническа поддръжка

“ПЕТРОМАКС СЕКЮРИТИ ГРУП” ООД, притежава сервиз и дава възможност за незабавна реакция при възникнали технически проблеми на обектите по всяко време на денонощието.

Проектирането, оборудването на обекти с техника за охрана и наблюдение, изграждането на системи за радио-комуникация, предаването на данни и поддръжката на техниката е една от основните дейности на фирмата.

Огромното значение за качеството на тези услуги и своевременното откликване при възникнали проблеми на клиента при ползването на системите, е от първостепенно значение при създаването на необходимата организация и обезпечаване на сервизната дейност на фирмата.

Техническият състав, работещ във фирмата, е отлично подготвен и работи професионално, разбирайки значимостта на дейността си.
Охранителната фирма извършва пълен инженеринг по осигуряването на обекти от всякакво естество със сигнално-охранителна, пожаро-известителна и пожаро-гасителна техника, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа и реагиращи на получените сигнали патрули с МПС. Използва се най-съвременна техника, включително и такава за контрол, кодиране и предаване на данни по радиоканал, производство от Канада, Англия, Италия, Израел, Япония, както и на фирми от други страни – световни лидери в тази област.
Фирмата е изградила система за контрол по носенето на охранителната служба – местонахождението на постовите и обходите.

Високите изисквания на ръководството по отношение на инсталационните работи са насочени не само към функционалността на системите, а и към тяхното вписване във вътрешния интериор без нарушаване на естетиката. Системите позволяват цялостна защита на обектите, изолирано включване на отделни зони от тях, индивидуализация на кодовете за достъп, архивиране на събитията.