Охрана на обекти

Охрана на имущество на физически и юридически лица,
охрана чрез сигнално известителна техника

 

Охраната на обекти, поети на охрана от охранителна фирма “ПЕТРОМАКС СЕКЮРИТИ ГРУП” ООД, е специализирана за противодействие на криминалните престъпления взлом и грабеж. Дружеството охранява над 50 обекта с физическа охрана и над 600 чрез сигнално-известителна техника на територията на Плевенска,Ловешка,Врачанска и Бургаска обаст – предприятия,банки,офиси,ведомства,магазини,складове и частни домове.

Дежурните осъществяват непрекъснато наблюдение на получаваните сигнали от всички обекти и специализирани екипи, координират действията на всички охранителни и технически екипи и осъществяват цялостен контрол при изпълнение.

Охранителната фирма разполага с всички технически средства, въоръжение и снаряжение

Пасивните елементи за връзка (радиотрансмитер или цифров комуникатор) пренасят непрекъснато в диспечерския център на “ПЕТРОМАКС СЕКЮРИТИ ГРУП”, сигнали за състоянието на охраняваните обекти и промените в техния статус-предаване и снемане на охраната, проблеми с електро-акумулаторното захранване, алармено състояние, зони на нарушение. Тази информация е защитена и се съхранява в компютрите на диспечерския център. При получаване на алармен сигнал автопатрулните екипи реагират незабавно. Всички екипи са в денонощен режим на работа и са снабдени както с бойно оръжие, така и с помощни средства. Те са в състояние да блокират всеки обект от 2 до 4 минути. Клиентите, чийто обекти са включени под охрана със СОТ, имат възможност при сключването на съответните договори да заявят лимит на имуществена отговорност, поемана от охранителната фирма.